Home Over Ons Galerij Agenda Links Contact Renovisie'17
Renovisie'17
Tijdens het weekeinde van 17, 18 en 19 november 2017 organiseerde Renovat Foto VZW in het cultuurcentrum van Sint-Truiden zijn tweejaarlijkse RENOVISIE.

Renovisie'17 was het 22ste clubsalon van de Renovisten en vormt het hoogtepunt van hun werking; een totaalspektakel, dat ook dit jaar op ongeveer 1.300 toeschouwers kon rekenen.

Op de openingsavond, met aanwezigheid van ongeveer 270 genodigden, was de presentatie in handen van Guy Colla en voordrachten werden verzorgd door Renovat voorzitter Achille Duchateau, deputé Ludwig Vandenhove namens de Fotowedstrijd 'Limburgse Natuur' en de Schepen voor Cultuur Johan Mas voor de officiële opening van Renovisie'17.

In de expositieruimte van het cultuurcentrum exposeerden twintig Renovisten met 160 beelden in 40x50cm en 31 beelden in 70x80cm.

Twee fotografen met internationale uitstraling, de Indonesiërs Aghata Bunanta en Edwin Djuanda traden op als gastexposant en brachten een selectie van hun uitgebreid werk met 50 beelden in 40x50cm formaat.

Van de fotowedstrijd 'Limburgse Natuur' waren ook 24 beelden geselecteerd in 40x50cm formaat en werden getoond aan het publiek.

In de schouwburg werd regelmatig een boeiende projectie vertoond met beelden uit de natuur, wild-life, architectuur, reisfotografie, reisimpressies uit Peru, USA... Vele onderwerpen uit onze omgeving passeren de revue in een digitale projectie op een 28 m2 groot scherm. Het was een gekende succesformule waarbij meer dan 1500 beelden werden vertoond in een 54 minuten durende show, ondersteund door muziek.

Voor een beeldimpressie, bekijk de gallerij met foto's gemaakt tijdens Renovisie'17.